Julebord på Grand Hotell

Sætra
August 15, 2013
God og billig markedsføring
October 13, 2014

Julebord på Grand Hotell

Årets julebord foregår på Grand Hotell Egersund. Med god mat, drikke og førsteklasses underholdning ønsker vi deg og dine venner eller kollegaer velkommen. Det blir revy med Show Chow. Tittelen er Okkahoma hvor Buffalo Sild og Den nest siste Moikaner tørner sammen i Westernbyen Jegersund. Det blir garantert lått og løye. Kvelden avsluttes med pianobar i Grand Kjelleren.

Velkommen til julebord på Grand Hotell

middag skjenkingVi vil gi deg og dine kollegaer en uforglemmelig opplevelse. Unn dere selv en helaften med god mat og drikke, underholdning og dans ut i de små timer.

Vi tilbyr i år varm julebuffet bestående av ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Etter hovedretten kan dere forsyne dere av vårt velfylte dessertbord. Når maten har satt seg, kan en gå ned i Grand Kjelleren hvor det er live musikk. Her er det gratis inngang for hotellets gjester før kl 23.00. For de som ønsker litt roligere former, kan en avslutte kvelden i Grand Bar med rolig bakgrunnsmusikk og den gode samtalen.

Grand Hotell tilbyr julebordspakke inkl overnatting, julebuffet med stort dessertbord, live musikk til kr 920,- pr pers i dbl.rom / 1080,- pr pers i enkeltrom

Julerevy på Grand Showscene

For de som ønsker seg en opplevelse i tillegg til god mat og drikke, inviterer Grand Hotell deg til vår nye scene: Grand Showscene. Her vil revygruppa Show Chow ha show hver fredag og lørdag fra 16.11 – 15.12.

Plottet er som følger:
Vi skal til byen Jegersund i Det Ville Sørvesten. Her utspiller handlingen i Okkahoma seg. Det er smikkløye, det er spennende og du kan risikere å havne i skuddlinjen når jegersunderne Buffalo Sild og Den Nest Siste Moikaner, tørner sammen.

Egentlig er det snakk om en god gammeldags Show Chow-revy med lun humor og mye god musikk. Det er ikke en lokalrevy.

okkahomabilde@150x221Medvirkende:
Her kan ennå mye skje, men Show-Chow’ene Arnt Olav Klippenberg, Øystein Ellingsen, Jan Ivar Peterson og Sven Arne Petersson er på plass. Det samme er cowgirl’en Stina Eia som har gjestet de tre siste oppsetningene til gruppa med stor suksess.

Grand Hotell tilbyr julebordpakke inkl overnatting, julebuffet med stort dessertbord, live musikk og bill til Show Chow revyen Okkahoma til kr 1200,- inkl bill.avg pr pers i dbl.rom og 1360,- i enkeltrom.

Comments are closed.