AKTIVITETER

Skåra hestesenter

9E2AC05B-1422-18B1-23667912022AF577

Firmabeskrivelse
Arrangerte rideturer med fører legges til hver søndag kl 12 – 15.00, onsdag kl. 18.30 – 20.00 og torsdag kl. 09.30 – 11.00 i uke 25 – 33. Grupper som tidlig melder sin ankomst kan avtale tider utenom planen. De vil deles opp i grupper på 3 – 4. De får hver sin trygge hest ferdig påsalt og rideturene vil variere i lengde, avhengig av hva de besøkende har i ønske å se. Turistene får mulighet til å se lokale godbiter som ”Klangstein/Syngjarstein”, jordkjeller beregnet til å skjerme byfolk under 2.vernenskrig, tydelig sammensmeltet fjell som stammer tusenvis av år tilbake OG mye skjønn natur! Den følger med på kjøpet! Varighet ca. 1 ½ t.
Det bestemmes i samsvar med turistene hvilke av de respektive attraksjonene som velges. Den endelige avgjørelsen tas av fører på grunnlag av sikkerhet og kundens behov. Fører ser og i hvilken rekkefølge hestene skal gå og hvem som skal ri hvilken hest. Turen vil hovedsakelig gå i skrittgange. Det vurderes etter hver enkelts kompetanse om det i visse grupper kan traves. Hjelm (kan lånes) og passende sko er pålagt.
Vel tilbake i stallen får hver deltaker en påskjønnelse for utført ritt. Det vil være av varierende art, men har alltid et budskap rettet mot Egersunds turisme og passer for begge kjønn i alle aldre. Kundene betaler kontant ved start.